Na vsebinoNa glavni meni

Postopek oddaje vloge

1. Korak

Prijava v Aplikacijo e-Rsklad

Vlogo se odda preko Aplikacije e-Rsklad na povezavi www.r-sklad.si, za kar se je potrebno prijaviti oz. registrirati, v kolikor še nimate uporabniškega imena.

Ob vstopu v Aplikacijo si za lažjo uporabo preberite Uporabniška navodila, ki so dostopna v glavnem meniju “Navodila”.

2. Korak

Preverite odprte razpise oz. izberite želeni javni razpis

V Aplikaciji e-Rsklad v zavihku “Odprti razpisi” izberite želeni javni razpis, na katerega želite oddati vlogo, oziroma preverite vsebino odprtih javnih razpisov.

3. Korak

Seznanite se z vsebino razpisne dokumentacije

V Aplikaciji e-Rsklad pri izbranem javnem razpisu je v orodni vrstici dostop do razpisne dokumentacije. Prav tako do nje lahko dostopate preko glavnega menija “Navodila”.

4. Korak

Kreirajte vlogo in izberite sklop

V Aplikaciji e-Rsklad je pri izbranem javnem razpisu v orodni vrstici dostop za kreiranje vloge, v okviru katerega izberete tudi ustrezen sklop.

5. Korak

Izpolnitev vloge (EPO)

Glede na izbor se odpre elektronski prijavni obrazec (EPO). Vlagatelj mora izpolniti EPO, skladno s prijavljenim projektom in določili razpisa.

EPO je oblikovan tako, da vlagatelja usmerja pri izpolnjevanju podatkov.

Vzorec prijavnega obrazca (EPO)

si poglejte tu.

6. Korak

Oddaja vloge

Po ustrezni izpolnitvi elektronskega prijavnega obrazca (EPO), vlagatelj s klikom na gumb “Oddaj”, vlogo odda na posamezni javni razpis.

+

...Uporabno

V Aplikaciji e-Rsklad se vlagatelj lahko v glavnem meniju seznani tudi z ostalimi funkcionalnostmi Aplikacije, med drugim so podana  pojasnila na vprašanja vlagateljev (za posamezni javni razpis ali druga splošna vprašanja).