Postopek oddaje vloge

1. Korak

Prijava v Aplikacijo e-Rsklad

Vlogo se odda preko Aplikacije e-Rsklad na povezavi www.r-sklad.si, za kar se je potrebno prijaviti oz. registrirati, v kolikor še nimate uporabniškega imena.

Ob vstopu v Aplikacijo si za lažjo uporabo preberite Uporabniška navodila, ki so dostopna v glavnem meniju “Navodila”.

2. Korak

Preverite odprte razpise oz. izberite želeni javni razpis

V Aplikaciji e-Rsklad v zavihku “Odprti razpisi” izberite želeni javni razpis, na katerega želite oddati vlogo, oziroma preverite vsebino odprtih javnih razpisov.

3. Korak

Seznanite se z vsebino razpisne dokumentacije

V Aplikaciji e-Rsklad pri izbranem javnem razpisu je v orodni vrstici dostop do razpisne dokumentacije. Prav tako do nje lahko dostopate preko glavnega menija “Navodila”.

4. Korak

Kreirajte vlogo in izberite sklop

V Aplikaciji e-Rsklad je pri izbranem javnem razpisu v orodni vrstici dostop za kreiranje vloge, v okviru katerega izberete tudi ustrezen sklop.

5. Korak

Izpolnitev vloge (EPO)

Glede na izbor se odpre elektronski prijavni obrazec (EPO). Vlagatelj mora izpolniti EPO, skladno s prijavljenim projektom in določili razpisa.

EPO je oblikovan tako, da vlagatelja usmerja pri izpolnjevanju podatkov.

6. Korak

Oddaja vloge

Po ustrezni izpolnitvi elektronskega prijavnega obrazca (EPO), vlagatelj s klikom na gumb “Oddaj”, vlogo odda na posamezni javni razpis.

+

...Uporabno

V Aplikaciji e-Rsklad se vlagatelj lahko v glavnem meniju seznani tudi z ostalimi funkcionalnostmi Aplikacije, med drugim so podana  pojasnila na vprašanja vlagateljev (za posamezni javni razpis ali druga splošna vprašanja).