Na vsebinoNa glavni meni

Dogodek

Nalaganje Dogodki

Sejem MOS: Predstavitev produktov SRRS

Termin

Kdaj: 15. septembra, 2023, 9:00 - 18:00

Kje: MOS/Celje/Razstavni prostor MKRR (št.7) + sejemska dvorana L1

Organizatorji

Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj (MKRR)

O dogodku

SRRS se bo v sodelovanju z Ministrstvom za kohezijo in regionalni razvoj (MKRR) udeležil 55. mednarodno obrtnega sejma, ki se bo odvijal do 13.-17.9.2023 v Celju.

V okviru programa MKRR, bo SRRS na razstavnem prostoru (št. 7) aktivno prisoten v petek, 15. 9. 2023, med 9:00 in 18:00 uro, ko bo predstavil aktualne in prihajajoče finančne produkte, ki jih pripravlja za podporo gospodarstvu in kmetijstvu ter bodo namenjeni zagotavljanju dostopa do ugodnega financiranja. V sodelovanju z Zavodom za spodbujanje podjetnosti mladih Junior Achievement Slovenija pa bo SRRS predstavil tudi pomembno vlogo mladih pri nadaljnjem razvoju slovenskega gospodarstva.

Poleg dogajanja na razstavnem prostoru pa bo SRRS imel tudi predstavitev v sejemski dvorani L1 z naslovom “Finančni produkti SRRS za (zeleni in digitalni) razvoj slovenskih regij“, ki bo potekala od 11.00 do 12.00 ure.

Na predstavitvi bodo obiskovalci imeli priložnost spoznati ključne lastnosti in prednosti finančnih produktov in možnost njihove uporabe pri svojem poslovanju.

Predavatelji

Predstavniki SRRS na sejmu MOS so:

  • Matjaž Ribaš, direktor, Slovenski regionalno razvojni sklad
  • Tjaša Perković, vodja sektorja za finančne spodbude, Slovenski regionalno razvojni sklad

Dodatne informacije

Dodane informacije glede vsebine predstavitve in udeležbe SRRS na “Sejm MOS” lahko interesenti pridobijo na SRRS:

T: 01/ 836 19 56

E: info@srrs.si