Iščemo Vodjo centra za spremljavo naložb (M/Ž)

Iščemo Vodjo centra za spremljavo naložb (M/Ž)

20. aprila, 2021

Si želite sodelovati kot Vodja centra za spremljavo naložb v najpomembnejši državni finančni instituciji za regionalni razvoj v Sloveniji? Želite postati del odličnega tima, kjer je delo organizirano tako, da omogoča dolgoročni osebni in profesionalni razvoj?

 

Potem boste zagotovo z zanimanjem prebrali objavo prostega delovnega mesta za Višji svetovalec področja I – Vodja centra za spremljavo naložb (M/Ž). Delovne naloge se izvajajo v sektorju za finančne spodbude in so vezane na spremljavo izpolnjevanja pogodbenih obveznosti  in nadzora uresničevanja projektnih ciljev pri dodeljenih finančnih spodbudah Sklada.

 

Več informaciji o delovnem mestu in pogojih za njegovo zasedbo si lahko preberete na povezavi.

Vse zainteresirane vabimo, da pošljete svoj življenjepis in spremno pismo z izkušnjami, vključno z dokazili o izpolnjevanju pogojev, na elektronski naslov info@srrs.si, do vključno 4. 5. 2021.

Za dodatne informacije v povezavi s prostim delovnim mestom nas lahko pokličete na 01/836 19 53. V kolikor vas zanima več o delovanju Sklada, si lahko o tem preberete na spletni strani www.srrs.si.

Iskanje
Kategorije